Andre valgmuligheder
Hjælp » Om TrainManager

TrainManager er et managerspil, hvor du har muligheden for at styre dit eget togselskab.

Spillet er i øjeblikket på dansk, men der kommer en international - altså en engelsksproget - version af spillet i en senere fremtid, men hvornår dette bliver aktuelt er ikke fastslået endnu.

TrainManager er oprindeligt udviklet af to drenge, fra Danmark, hvor en af dem interesserer sig rigtig meget for tog - det er derfor det blev et managerspil med tog. De interesserer sig begge to for webudvikling, dog går den ene mere op i backend (systemet), mens den anden går op i frontend (design og udseende).

Siden startede i en mislykket alphaversion med en masse fejl og et knapt så kønt design. Fejlene gjorde, at vi blev nødsaget til i denne version at nulstille alle brugernes statistikker og starte på en frisk, da nogen havde enorme mængder af penge, tog og baneafgifter.

Efterfølgende kom der en betaversion, uden så mange funktioner. Ikke at der var det i alphaversionen, men alligevel. Der blev løbende arbejdet på betaversionen, og mange nye små ting blev tilføjet.

AKTUEL VERSION: Ikke ret lang tid efter betaversionen, udkom gammaversionen. Mange fejl blev rettet, og der skete sågar et helt ejer og redaktionsskifte. TrainManager var klar til en ny tid og en ny æra. Nu med David Jensen bag roret, begiver vi os sammen ud imod et bedre TrainManager.

TrainManager arbejder på at færdiggøre TrainManager Delta - altså den fjerde version. Vi glæder os meget til at få jeres reaktioner, for meget er ændret og endnu mere er tilføjet! Følg med på vores Facebookside, for TrainManager Delta-information og sneak-peaks!

TrainManager er hostet hos UniHosting.


Blev du klogere på TrainManagers historie? Hvis du stadig har et eller flere spørgsmål, så er du mere end velkommen til at stille dem i vores support, som du kan komme til ved at klikke på "Hjælp" i menuen, eller ved at klikke her.


TrainManager Teamet
TrainManager er delt op i to sektioner; udviklingssektionen (TM-DEV) og administrationssektionen (TM-ADM). Alle TrainManagers ansatte og frivillige er en del af en af disse sektioner.

Administrationssektionen Udviklingssektionen
David Jensen,
Ejer,
info@fatfrog.dk
 
   

 

Copyright (©) TrainManager, 2019. Alle rettigheder forbeholdes | | Betingelser | Hostet af UniHosting.Net